Lysande ideér (lysande månljus)

Lysande idéer

Vi vill uppmuntra dig att ta beslutet att börja undersöka om de idéer du har funderat på går att genomföra. Att diskutera dina idéer med några olika personer är ett bra första steg för att kunna utvärdera möjligheterna.

Vi är alltid intresserade att få höra dina idéer. Det kan resultera i att vi inleder ett samarbete med dig. Vi kan också ge dig några råd hur du kan gå vidare med dina idéer. Vi lovar att inte sprida dina idéer vidare till en tredje part utan ditt godkännande.

För att veta vilken typ av idéer vi huvudsakligen arbetar med så läs gärna mer om vårt företag, värderingar och målsättningar via nedanstående länk.

Öka din kreativitet

Sover du minst sju till åtta timmar per natt? Forskning visar att sömn ökar din prestation, ditt kom-i-håg minne, och upplärningsförmåga, men också din kreativitet.

Många tror felaktigt att när man sover så sover även hjärnan. Sanningen är att när du sover, så arbetar hjärnan med att rensa bort onödig information. Samtidigt kan den arbeta med att lösa problem som du jobbat med under dagen men ej lyckats lösa.

Nya innovativa idéer kan också skapas genom att hjärnan i sömnen sammankopplar avlägsna tankar du har haft under dagen. Man kan säga att när du inte tror du tänker på något, så gör du det förmodligen ändå.

TDH media | Tel: 076-7804076 | E-post: mail(at)tdhmedia(dot)com

Besöksadress:Järnringen 19, 433 30 Partille | Postadress:Rosmaringatan 16, 424 47 Angered

Copyright © 2019 TDH media