TDH media - om oss (klöverblomma)

TDH media - ett annorlunda företag

TDH media står för nytänkande, kreativitet, ärlighet och omtanke. Vi arbetar huvudsakligen med utveckling och försäljning av internettjänster inom nischade områden. Dessa tjänster ska ha stilren design, vara användarvänliga, säkra och väl genomtänkta från grunden.

TDH media grundades under hösten 2003 och har sedan dess jobbat med ett antal projekt. Under 2009 lanserades vårt första projekt som heter E-kyrka. Under 2010 lanserade vi bilbok.se och började också ett samarbete med rpm Sport för försäljning av skärmflygprylar.

Plattformen vi står på är baserad på kristna värderingar och tro. Detta ger oss en enorm trygghet, frid och glädje i vårt utvecklingsarbete. Med våra ekonomiska vinster vill vi kunna expandera och utveckla vårt företag. Dessutom har vi också en vision att kunna skapa positiva och betydelsefulla förändringar för våra medmänniskor.

Torbjörn Hed

Torbjörn Hed - alltid nyfiken

Grundare av TDH media. Utbildad på Texas Christian University (TCU) i Fort Worth, Texas, där han erhöll en kandidatexamen inom entreprenörskap.

Entreprenörskap för Torbjörn betyder att alltid vara nyfiken på att upptäcka nya idéer. Det finns alltid något som går att förbättra och med en positiv grundinställning blir allt lättare att genomföra.

På fritiden så njuter han gärna att vara ute i naturen och skärmflyga om tillfälle ges.

TDH media | Tel: 076-7804076 | E-post: mail(at)tdhmedia(dot)com

Besöksadress:Järnringen 19, 433 30 Partille | Postadress:Rosmaringatan 16, 424 47 Angered

Copyright © 2019 TDH media